slo eng hr
OUTPLACEMENT

V trenutkih, ko se podjetja soočajo z večjimi reorganizacijskimi postopki, zniževanjem stroškov in zato tudi odpuščanjem, je pomembno, da posamezniki, ki se soočajo z novo nastalo situacijo, v kar najkrajšem času najdejo novo zaposlitev, za ostale zaposlene pa, da ostajajo zadovoljni in dovolj motivirani za delo, s čimer ohranjajo podjetje konkurenčno.

S storitvijo prezaposlovanja, ki je bolj poznana pod angleškim izrazom outplacement, v Interim Adrii nudimo svetovanje vam kot tudi vašim sodelavcem.

Outplacement je storitev, ki jo lahko razumete kot dolgoročno investicijo, saj s podporo, ki jo kot podjetje nudite odhajajočim sodelavcem, v očeh zaposlenih ostajate verodostojen, etičen in zaupanja vreden delodajalec, hkrati pa zaposlenim sporočate, da so za vas pomemben člen podjetja, v katerega je vredno vlagati.

Sodelavcem, ki podjetje zapuščajo, nudimo tako imenovano karierno svetovanje, pri katerem se posvetimo posameznikovim dosedanjim delovnim izkušnjam, osebnostnim lastnostim, željam in kariernim ciljem. V času odhajanja iz podjetja smo posamezniku mentor, ki skrbi za ohranjanje njegove ravni motivacije, mu pomaga pri razumevanju lastne vrednosti in prepoznavanju potencialnih pasti na trgu delovne sile ter iskanju nove zaposlitve in pri hitri integraciji v novo delovno okolje.

V Interim Adrii vam s strokovno pomočjo in z izkušenimi svetovalci pomagamo skozi celoten proces outplacementa. S celostnim pristopom se posvetimo vsakemu posamezniku posebej, mu svetujemo in ga usmerjamo pri iskanju nove zaposlitve ter ohranjanju visoke ravni motivacije ter samozavesti. Naročniku in zaposlenim pa nudimo podporo pri novih izzivih in ohranjanju produktivnosti ter s tem pri zagotavljanju uspešnosti podjetja.

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

POVPRAŠEVANJE

Za dodatna vprašanja in ponudbo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.


*IME IN PRIIMEK:
*TELEFONSKA ŠT.:
*PODJETJE:
*EMAIL:
VAŠE SPOROČILO: