slo eng hr
OBJAVE
Peta uničujoča napaka, ki Vam nevede preprečuje, da bi se najboljši ljudje pridružili Vašemu podjetju!
14.07.2015

Neprimerno nagrajevanje in kompenzacija

Pogostokrat se zgodi, da podjetje želi najboljšega med najboljšimi, vendar zanj ni pripravljeno plačati najvišje nagrade. To preprosto ne gre in ne deluje!

Podjetja ne razumejo, da takšen način razmišljanja preprosto vodi v neuspeh. Najboljši kadri si zaslužijo najboljše plačilo.

Kot dodatek pa sodijo poleg tudi delitev dobička in izjemni bonusi. Tudi ostali deli paketa igrajo tu ključno vlogo. Nagrade niso vedno denarne, pogostokrat je motivacijska tudi pohvala ali povratna informacija o dobro opravljenem delu. Če želite ekipo, ki bo za vas podirala zidove in premikala gore, potem morajo vedeti, da to cenite.

Pogosto srečam podjetja, kjer se uporablja navzgor omejen sistem izplačevanja bonusov za prodajno osebje. Oprostite, vendar najboljši prodajniki si želijo visokih nagrad. Izplačevanje vnaprej omejenih zneskov nagrad bo vnaprej omejilo njihovo motiviranost za prodajo preko pričakovanj! Ali si lahko privoščite, da vaš najboljši prodajalec ni maksimalno motiviran? Kako bi reagirali, če vam vaš prodajnik reče, da bo letos prodal za X€, kljub temu, da je sposoben prodati za 2 kratnik tega? Vidite! Zato je pomembno, da vaša lestvica nagrajevanja ne pozna zgornje meje.

 

Nadaljevanje sledi ...

Sledite nam na

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

POVPRAŠEVANJE

Za dodatna vprašanja in ponudbo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.


*IME IN PRIIMEK:
*TELEFONSKA ŠT.:
*PODJETJE:
*EMAIL:
VAŠE SPOROČILO: