slo eng hr
OBJAVE
Kako od interim managerja pridobiti največ?
01.06.2015

Kadar se podjetje odloči za najem interim managerja mora biti pozorno na več stvari in hkrati zagotoviti interim managerju nekaj nepogrešljivih informacij, s pomočjo katerih bo lažje razumel problem in se z njim spopadel na način, da bo podjetje od njega lahko pridobilo največ.

Spodaj je nekaj smernic, ki so lahko podjetjem v pomoč pri sodelovanju z inteirm managerjem.

 

  1. Podjetje mora biti natančno pri svojih zahtevah in potrebah z namenom izbire interim managerja, s katerim bo sodelovalo.
  2. Poskrbeti mora, da interim managerju omogoča razumevanje potreb podjetja od samega začetka sodelovanja in da se vseskozi giblje znotraj začrtanih parametrov in načel, ki se jih mora pri svojem delu držati tudi interim manager.
  3. Z interim managerjem se mora podjetje dogovoriti o jasnih rokih in zastavljenih ciljih.
  4. Interim manager mora imeti izvršna pooblastila, v nasprotnem primeru je zgolj svetovalec.
  5. V času projekta je zelo pomembno vzdrževanje rednih sestankov s pregledom dosedanjega dela in doseganja zastavljenih ciljev.
  6. Podjetje mora poskrbeti, da delovna ekipa razume kakšna je vloga interim managerja - kaj bo naredil in zakaj je tu.
  7. Ekipa, s katero interim manager sodeluje, mora razumeti, da gre za začasno obliko dela in da lahko s pomočjo interim managerja zgolj pridobi, saj je to oseba, od katere lahko posameznik v ekipi črpa znanje, ne pa nekdo, s strani katerega se bo počutil ustrahovanega ali podcenjenga.
  8. Podjetje si mora upati na vsakem koraku posluževati pomoči interim managerja in se od njega priučiti neprecenljivih veščin in znanj.
  9. Ob koncu projekta mora spodbujati razvoj veščin in utrjevati znanje, ki ga je ekipa pridobila s strani inteirm managerja.

 

Sledite nam na

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

POVPRAŠEVANJE

Za dodatna vprašanja in ponudbo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.


*IME IN PRIIMEK:
*TELEFONSKA ŠT.:
*PODJETJE:
*EMAIL:
VAŠE SPOROČILO: