slo eng hr
KADROVSKA AGENCIJA

O NAS

Interim Adria je kadrovska agencija, ki jo vodimo izkušeni strokovnjaki, osredotočeni na direktno iskanje in selekcijo vodilnih ter vodstvenih kadrov (middle in top management). Podjetniško znanje in poslovne izkušnje iz različnih gospodarskih panog nam   omogočajo globlje razumevanje vaših in kandidatovih potreb v postopku iskanja in selekcije kadrov.

Kot naročniku vam nudimo specializiran pristop k postopku iskanja in selekcije pravega kandidata za prosto delovno mesto. Izhodišče za uspešno iskanje in selekcijo predstavlja ključno razumevanje vaših potreb, vizije, strategije in ciljev.

Skupaj z vami identificiramo ključne lastnosti in kompetence prave osebe za delovno mesto ter v nadaljevanju jasno nastavimo proces iskanja in selekcije.

KULTURA PODJETJA

Jedro naše kulture so vrednote, ki nam predstavljajo strokovni in osebni kompas:

  • Zaupanje. Verjamemo, da je zaupanje temelj vsakega odnosa, zato ga pričnemo graditi že s prvim stikom. Enako pričakujemo v zameno.
  • Integriteta. Govorim to kar mislim in delam to kar govorim. Odkritost, morala in etika nam predstavljajo osnovo za vzpostavitev odnosa zaupanja.
  • Profesionalen pristop. Na vsakem koraku. Delo opravimo po najvišjih standardih, s čimer pomagamo vam in kandidatom dosegati nadpovprečne rezultate.

Vizija: Postati vaša prva izbira in cenjen partner pri iskanju in selekciji kadrov ter pri svetovanju na kadrovskem področju.

EKIPA

Kadrovska agencija

Igor Koščak, lastnik in direktor

M  + 386 (0)40 777 666

E   igor.koscak@interimadria.si    

     

Igor Koščak v podjetju opravlja funkcijo direktorja družbe. Njegova usmeritev je v največji meri namenjena širitvi poslovanja, iskanju in selekciji ter svetovanju.

Igor je svoje strokovne izkušnje sprva nabiral kot vodja strokovnih sodelavcev  in nato kot regijski direktor v globalni kadrovski agenciji. Karierno pot je nato nadaljeval kot direktor prodaje v največji slovenski radijski mreži s prodajo medijskih in oglaševalskih rešitev, pred ustanovitvijo podjetja Interim Adria pa je vodil prodajo in marketing v proizvodnem podjetju.

Želja po pridobivanju novih znanj, izkušenj in osebnostni rasti pa ga je vodila do MBA izobraževanja na Cotrugli business school, kjer je pridobil naziv MBA. Že peto  leto pa opravlja tudi funkcijo predsednika Cotrugli Alumni kluba Slovenija.

Specializirana področja: direktno iskanje in selekcija, prodaja in marketing, proizvodnja in logistika, človeški viri, upravljanje in vodenje.

Igor že več let svetuje in izobražuje prodajne ekipe tako na področju vodenja, prodaje B2B in B2C ter prodaje rešitev v velikih slovenskih in globalnih družbah .

    

 

  Kadrovska agencija

Darja Perceva, svetovalka za kadre in raziskovalka

M  + 386 (0)70 333 328

T   + 386 (0)590 43 700

E  darja.perceva@interimadria.si                                   

   

Darja Perceva v podjetje prinaša novo svežino in drugačen/celosten pogled, ki temelji na perspektivi psihologa v organizaciji, natančneje v procesu iskanja in selekcije kadrov s področja psihološkega ocenjevanja.

Darja je svoje delovne izkušnje pridobivala na različnih področjih vse od študijskih let dalje. Aktivna je tudi na raziskovalnem področju duševnega zdravja ter organizacijske psihologije, kjer jo predvsem zanima psihološko zdravje zaposlenih v poklicih, ki so opredeljeni kot nadpovprečno stresni. 

Njena karierna usmeritev se je začrtala, ko je svoje izkušnje pridobivala kot praktikantka v javnem sektorju, kjer se je uvajala za psihologinjo s področja kadrovanja. Znanje organizacijske psihologije je imela priložnost širiti tudi tekom ob študijskega dela, ki ga je opravljala v IT podjetju.

Svojo pot nadaljuje v Interim Adrii, kjer s psihološko perspektivo dodaja v proces iskanja in selekcije kadrov skozi razgovore in psihološka ocenjevanja dodaten pogled.

Specializirana področja: psihološko ocenjevanje, direktno iskanje in selekcija, headhunting, svetovanje.

  

 

 

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

POVPRAŠEVANJE

Za dodatna vprašanja in ponudbo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.


*IME IN PRIIMEK:
*TELEFONSKA ŠT.:
*PODJETJE:
*EMAIL:
VAŠE SPOROČILO: