slo eng hr
KADROVSKA AGENCIJA

O NAS

Interim Adria je kadrovska agencija, ki jo vodimo izkušeni strokovnjaki, osredotočeni na direktno iskanje in selekcijo vodilnih ter vodstvenih kadrov (middle in top management). Podjetniško znanje in poslovne izkušnje iz različnih gospodarskih panog nam   omogočajo globlje razumevanje vaših in kandidatovih potreb v postopku iskanja in selekcije kadrov.

Kot naročniku vam nudimo specializiran pristop k postopku iskanja in selekcije pravega kandidata za prosto delovno mesto. Izhodišče za uspešno iskanje in selekcijo predstavlja ključno razumevanje vaših potreb, vizije, strategije in ciljev.

Skupaj z vami identificiramo ključne lastnosti in kompetence prave osebe za delovno mesto ter v nadaljevanju jasno nastavimo proces iskanja in selekcije.

KULTURA PODJETJA

Jedro naše kulture so vrednote, ki nam predstavljajo strokovni in osebni kompas:

  • Zaupanje. Verjamemo, da je zaupanje temelj vsakega odnosa, zato ga pričnemo graditi že s prvim stikom. Enako pričakujemo v zameno.
  • Integriteta. Govorim to kar mislim in delam to kar govorim. Odkritost, morala in etika nam predstavljajo osnovo za vzpostavitev odnosa zaupanja.
  • Profesionalen pristop. Na vsakem koraku. Delo opravimo po najvišjih standardih, s čimer pomagamo vam in kandidatom dosegati nadpovprečne rezultate.

Vizija: Postati vaša prva izbira in cenjen partner pri iskanju in selekciji kadrov ter pri svetovanju na kadrovskem področju.

EKIPA

Kadrovska agencija

Igor Koščak, lastnik in direktor

M  + 386 (0)40 777 666

E   igor.koscak@interimadria.si    

     

Igor Koščak v podjetju opravlja funkcijo direktorja družbe. Njegova usmeritev je v največji meri namenjena širitvi poslovanja, iskanju in selekciji ter svetovanju.

Igor je svoje strokovne izkušnje sprva nabiral kot vodja strokovnih sodelavcev  in nato kot regijski direktor v globalni kadrovski agenciji. Karierno pot je nato nadaljeval kot direktor prodaje v največji slovenski radijski mreži s prodajo medijskih in oglaševalskih rešitev, pred ustanovitvijo podjetja Interim Adria pa je vodil prodajo in marketing v proizvodnem podjetju.

Želja po pridobivanju novih znanj, izkušenj in osebnostni rasti pa ga je vodila do MBA izobraževanja na Cotrugli business school, kjer je pridobil naziv MBA. Že peto  leto pa opravlja tudi funkcijo predsednika Cotrugli Alumni kluba Slovenija.

Specializirana področja: direktno iskanje in selekcija, prodaja in marketing, proizvodnja in logistika, človeški viri, upravljanje in vodenje.

Igor že več let svetuje in izobražuje prodajne ekipe tako na področju vodenja, prodaje B2B in B2C ter prodaje rešitev v velikih slovenskih in globalnih družbah .

    

 

 

Polona Mušič, Vodja projektov iskanja in selekcije

M  + 386 (0)70 333 328

T   + 386 (0)590 43 700

E  polona.music@interimadria.si                                   

   

 

Polona Mušič v podjetju Interim Adria vodi projekte iskanja in selekcije v katere se po potrebi tudi aktivno vključuje. Kot psiholog s preko 15 letnimi izkušnjami v selekcijske postopke vnaša svež, drugačen predvsem pa poglobljen pogled v posameznikove želje, ambicije in celostno delovanje.

Z doprinosom psiholoških znanj in pristopov selekcijski postopki v podjetju dobijo drugačno noto. Kandidati prejmejo povratno informacijo o področjih kjer imajo možnost za nadgradnjo znanj in področjih kjer blestijo. Naši partnerji pa prejmejo odličen vpogled v kolikšni meri se osebnostne lastnosti posameznika oziroma posameznice sklada s potrebami delovnega mesta.

Polona je svoje izkušnje s področja kadrovanja in psihološkega ocenjevanja za potrebe zaposlovanja pridobivala že v času študija in študij psihologije zaključila s področja organizacijske psihologije. Svojo karierno pot je nadaljevala z delom v gospodarstvu, kjer je skrbela za rast in razvoj internega kadra ter hkrati skrbela za kadrovanje za potrebe naročnikov. Področje zaposlovanja in kariernega svetovanja je nato nadgradila tudi v okviru javnega sektorja, kjer je delo karierne orientacije dopolnjevala s psihološkimi ocenami in selekcijskimi postopki. Ob delu je svoje kompetence s področja psiholoških znanj, tehnik intervjujev in psiholoških ocenjevanj ves čas poglabljala in nadgrajevala.  

Specializirana področja: psihološko ocenjevanje, direktno iskanje in selekcija, headhunting, karierno svetovanje.

 

 

 

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

POVPRAŠEVANJE

Za dodatna vprašanja in ponudbo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.


*IME IN PRIIMEK:
*TELEFONSKA ŠT.:
*PODJETJE:
*EMAIL:
VAŠE SPOROČILO: